Diari 175 : Aku Cintakan Bayanganmu..

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. InsyaAllah, esok pagi aku akan menghantar adikku ke Uitm, Johor untuk menyambung pengajian bagi semester baru. Aku dah nak tidur tadi sebenarnya, tapi aku rasa macam susah sangat nak tidur malam nie, tak tahulah sebab apa…..

Diari 174 : Hanyalah Tipu Daya..

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. 🙂 Dah baca diari sebelum nie tak mengenai Diari 173 :tips untuk move on ? Sekarang nie aku dah jadi tukang kupas cerita orang jer….haha.. Aku ambil kisah nie di facebook dan aku huraikannya mengikut pengalaman…

Diari 173 : Tips Nak Move On

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Hari nie aku kongsikan pengalaman aku bagaimana untuk move on (melupakan seseorang), tak kiralah sama ada seseorang itu yang pernah kau benci ataupun suka. Bagi aku perkara nie penting, sebab jika seseorang berterusan membawa suatu kenangan…

Diari 172 : Pertemuan Demi Pertemuan..

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Beberapa hari nie aku tinggal bersendirian di rumah kerana kesemua ahli keluargaku pergi bercuti ke Langkawi. Aku tak ikut, malas nak pergi (walaupun dipaksa pergi oleh ibu dan adik-beradikku sebelum nie). Aku tak suka sangat berada…

Diari 170 : Berlari…

0

Assalammualaikum dan salam sejahtera.. Alhamdulillah, kita dah memasuki bulan kedua bagi tahun 2020. Dalam beberapa bulan nie boleh dikatakan aku hampir tidak tidur pada waktu malam untuk menyiapkan beberapa struktur utama dalam pekerjaan aku. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan baik. InsyaAllah,…

Diari 169 : Lucid Dream

0

Assalammualaikum dan salam sejahtera… Dalam beberapa hari nie, perasan hati aku tak berapa nak selesa. Rasa bersalah teramat sangat. Aku tak buat kerja beberapa hari nie (aku banyakkan tidur sahaja dengan niat untuk menghilangkan rasa itu). Maafkan saya awak, suatu…

Diari 168 : Manusia Paling Kejam..

0

Awak katakan, “sayalah manusia paling kejam yang awak pernah jumpa dan takkan maafkan saya sampai bila-bila”. Baiklah saya terima semua kenyataan itu. Walaupun awak takkan maafkan saya, saya tetap nak minta maaf.. Maafkan saya.. Ya, sayalah manusia paling kejam …Kejam…

Diari 167 : Permulaan 2020

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera… Ada yang rindu tak nak baca blog aku ? Hahaa… dah lama sangat tak menulis kan ? Malam nie aku ambil masa sedikit lah, insyaAllah aku akan berkongsi pengalaman aku dalam beberapa ketika waktu nie.. Alhamdulillah,…