Diari 157 : Titisan Air Hujan

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Alhamdulillah, malam nie aku dapat launch website terbaru daripadaku Viral.my (property website) di dalam versi beta stage (peringkat pengujian). Domain nie dah macam-macam versi aku buat sebelum nie.. Hahaa.. tapi kali nie aku dah putuskan untuk…

Diari 156 : Pertama Dan Terakhir

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Jam dah menunjukkan pukul 1:30 minit pagi.. Hehee.. Sebenarnya malam-malam macam nie kan, perasaan akan mudah jadi lembut. Jika waktu siang itu menjadikan diri kita ini dikuasai dengan sifat-sifat yang buruk, maka malam lah yang selayaknya…

Diari 154 : Kebetulan ?

0

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.. Malam nie, eh dah pagi, 🙂 aku menulis dalam keadaan yang gelap. Hanya ditemani dengan cahaya dari laptop ini sahaja. Banyak pula correction yang perlu dibuat.. Hahaa.. Aku tidur sebilik dengan ibuku sepanjang di Negeri Sembilan…

Diari 152 : Nilaikan Hatimu

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Dah hampir seminggu juga aku tak menulis diari. Agak busy juga beberapa hari nie, takde masa nak menulis sangat. Hari ini dah masuk 1 oktober 2019, kira dah genap sebulan lah aku berhenti kerja kan. Apa…

Diari 151 : Aku

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Alhamdulillah, malam nie aku berjaya migrate kan blog lelakiberlari.com ke provider web hosting yang baru. Sekitar jam 9 malam tadi, aku cuba untuk mengakses blog, tapi tak boleh, aku suspect server down. Aku periksa di dalam…

Diari 150 : Melarik Cahaya Ilmu

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Sebelum itu, aku nak kongsikan channel instagram yang diwujudkan khas untuk blog lelakiberlari.com nie. Aku harap semua orang boleh follow lah ye 🙂 . InsyaAllah, aku akan sentiasa update kandungan grafiknya dari semasa ke semasa. Kata-katanya…

Diari 149 : Berlari Mencari Pelangi

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Sebelum tue, meh kita dengar petikan gitar daripadaku yang telah ku muat naik di channel instagramku malam tadi. Aku guna gitar akustik (guitar elektrik bunyi tak berapa nak best sebab takde gadget). Alhamdulillah, hari ini pun…

Diari 148 : Jalur Mata Yang Berdarah

0

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera.. Alhamdulillah hari ini sihat.. hehee.. 🙂 . Nikmat kesihatan nie merupakan salah satu nikmat yang paling besar di dalam kehidupan seseorang. Jika ada harta sebanyak manapun, kalau sakit tak sembuh-sembuh, takkan berguna semua itu. Ini mengikut…